Få din direktør til at tale godt engelsk – brug en lydvejlednings-track

Direktører når normalt til toppen i virksomheden på grund af en kombination af drive, branchekendskab og sociale færdigheder. Mens de fleste danske direktører taler okay engelsk, der er fint nok til hverdagsmøder, er disse sproglige småfejl for en ikke-amerikansk talende langt mere problematiske, når de er på video, eller når de holder taler foran hundredvis af mennesker.

Derfor foreslår jeg at lave en MP3 lydvejledning på forskud for direktører og andre ledere, inden de skal lave en stor præsentation på engelsk. Enhver med en kvalificeret ‘engelsk stemme‘ kan lave det – inklusiv mig.  Den engelske voiceover optager blot din direktørs tekst, som en MP3, som han eller hun kan lytte til, mens de jogger eller er til fitness. Efter at have hørt teksten blive udtalt rigtigt, er det lettere for din chef at fremføre en god tale eller videopræsentation med fuld selvtillid.

En MP3 lydvejledning kan normalt fremstilles inden for 24 timer, muligvis hurtigere, og kan koste så lidt som DKK 750 plus moms, afhængigt af længden af din tekst. I betragtning af alle de andre penge, du bruger på at få din direktør til at se godt ud, er det så ikke investeringen værd?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s